Komentara: 1
Pregleda: 1893

Odnošenje posečenih grana i lišća

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
25. novembar 2011.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

25.11.2011. - Pištaljka #577 je zatvorena uz sledeći komentar:

Poštovani, Kontrolna služba JKP "Čistoća i zelenilo" je prema Vašem obaveštenju izvršila kontrolu terena i konstatovano je da je granje odneto. Lišće će biti odneto prema unapred utvrđenoj dinamici odnošenja lišća po ulicama. Iz navedene ulice, lišće će biti odneto u naredna dva dana. S poštovanjem, Kabinet gradonačelnika

Tekst pištaljke:

Pre 20-tak dana, na Somborskom putu je obavljeno redovno podrezivanje grana sa ulicnog drveca i tada nismo par sati imali struju. Granje i lisce je tako ostavljeno po ulici, vlasnici kuca su to pomeli i skupili na gomile koje stoje na ulici jer ih niko ne odvozi. Kako vetar dune, opet razduva svo lisce, pa mi tako metemo, metemo a uz to skupo placamo racune. Obzirom da je rec o veoma prometnoj ulici, koja je maltene u centru grada, tim je sramota zaduzenih za odvozenje tih grana jos veca!
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.