Komentara: 8
Pregleda: 2815

Objavljivanje pištaljki

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
10. oktobar 2011.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

10.10.2011. - Pištaljka #424 je zatvorena uz sledeći komentar:

Vaše dve pištaljke nisu objavljene iz prostog razloga što postoje već dve pištaljke koje su posvećene toj temi: http://www.subotica.com/pistaljka!/id228-semafor-treptuce-svetlo-kod-promene.html http://www.subotica.com/pistaljka!/id77-trepcuce-zeleno-svetlo-na-semaforima.html ... koje su davno postavljenje i koje su dosta popularne i komentarisane. Pošto ste anonimo komentarisali nismo imali način da Vas kontaktiramo a dopisivanje preko pištaljke, odnosno da vam objašnjavamo kroz komentar da ste upisali nešto što je već pokriveno, da zatvorimo iako nije otvoreno ili još gore da pustimo i treću pištaljku na istu temu - nije dolazilo u obzir Veoma je bitno da se pre postavljanja raspitate kroz pretragu unutar odeljka da li je pištaljka sa vašim "problemom" već objavljena kako ne bismo nepotrebno duplirali sadržaj. Ovakve situacije nam se dešavaju često, da ljudi postavljaju nešto što već postoji, i to postave anonimo a mi možemo da biramo da li objavimo i da se duplira ili da ne objavimo jer već postoji... mi biramo ovo drugo. Mislim da posle ovog obrazloženja nam dugujete makar jedno - izvinjavam se, pogrešio sam...

Tekst pištaljke:

mogu vam reci razocaro sam se u vas i vasu zvizdaljku, kad neke stvari nesmete objaviti poput jeb...semafora sto sam 2x pisao. znaci i vi ste deo njihove porodice, ali onda ukinite ovu zvizdaljku i niko nece nista pisati. da sam neku laz napisao ili ime pominjao vulgano se izrazavao , pa svatio bi zasto neobjavljujete,ali i ovako svatam... ajd laku noc.
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.