• Pregleda: 2442

Obilne kiše spiraju pesak ispod asfalta

Na putu Jovana Mikića od broja 200 pa na dalje, na mestima gde je iskopan pesak da bi se sakupljao višak vode, od obilnih kiša se isprao pesak ispod asfalta i preti da se uruši deo asfalta. A pošto je širina tog dela puta pravljena kao za biciklističku stazu a ne kolovoz jer se dva auta jedva mimoilaze, postoji opasnost da će neko sleteti u jarak ili u najboljem slučaju da izgubi točak.

Stoga apelujem na nadležne da se po hitnom postupku reši problem! 

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #8267 je zatvorena uz sledeći komentar...

Poštovani,

Dana 04.06.2019. godine izvršena je sanacija.
S poštovanjem,

Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje I stanovanje

5
tuga [pre 78 dana i 16 časova] Odgovori
Strucnjaci su zaboravili na svim putevima bankine.
Upojne kanale izgradili na 50cm od puta.
Jednostavno je to sve TUGA. Posao katastrofalno odraden.
Da nam je videti zakon o izgradnji kolovoza.
Trovach [pre 77 dana i 21 čas]
Srpski sor i Zorkina ulica su uzi nego sto treba jer je neko "krao" 0,5-1 m puta. Mnoge ulice u ovom ravnicarskom gradu su preuske, a vlastima je lakse da ih sve preimenuju u jednosmerne. Da li ste ikada bili u npr. Aleksincu, pa da vidite sta su dvosmerne ulice?
DUX [pre 77 dana i 17 časova]
Zakidali po malo na bankinama na jos nekim stvarima pa u dzep pa tamo se mogao auto put napraviti a oni ga pravili po standardu iz 1920 godeine ne mogu se dva auta normalno mimoici zbog cega zbog zakidanja oko 50cm sirine puta...a narodu bitno samo da je asf(v)alt prosao i sreci nema kraja
jozo bubnjar [pre 77 dana i 5 časova]
Ne regulise zakon nego prolisi... Sbi putevi imaju bankine, koje su, doduse, manje vise propale... Ivicnjaci su nesto drugo, u kombinaciji sa slivnicima a koji, naravno, nemaju 100% svrhu ako nema kanalizacije ili bar malo ozbiljnijeg upojnog kanala.
Komsija [pre 77 dana i 16 časova] Odgovori
Nije kiša kriva,nego taj pametni MAJMUN ko je naredio i izkopao kanal uz asfalt,i još nam naplaćuju odvodnjavanje,a mi u ulici lomimo točkove i auta. Već više slučajeva bilo da su ljudi upali u kanal....
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.