• Pregleda: 2856

Nevidljivi semafor

Opis je suvišan, a ista scena par semafora ranije kod Nis-ove pumpe, kao i kod Ektrodistribucije! Apel na nadle┼żne da obave svoj posao i ore┼żu grane.

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #8354 je zatvorena uz sledeći komentar...

Radna jedinica ,,Zelenilo'' JKP ÔÇ× ─îisto─ça i zeleniloÔÇť Subotica radove na letnjem orezivanju je zapo─Źela 10. maja ove godine, u cilju prohodnosti i preglednosti saobra─çajnica, po─Źev┼íi od samog centra grada (10.05.2019.) ┼íire─çi se na glavne saobra─çajnice. Letnje orezivanje je do sada ure─Ĺeno u Zmaj Jovinoj ulici na raskrsnicama sa ulicama Arsenija ─îarnojevi─ça i ─Éure ─Éakovi─ça (22.05.2019.), ugao Somborskog puta i Preradovi─çeve ulice (28.05.2019.), na Somborskom putu (11.06.2019.), Segedinskom i Sen─çanskom putu (25.06.2019.).

Akciju letnjeg orezivanja radna jedinica ,,Zelenilo'' nastavlja i u narednom periodu gde je planirano dalje orezivanje glavnih saobraćajnica na lokacijama Segedinski put, Senćanski put i Beogradski put, sa saobraćajnicama drugog reda šireći se od centra ka periferiji grada po programu za 2019. godinu.

JKP "─îisto─ça i zelenilo"

Axel [pre 120 dana i 10 ─Źasova] Odgovori
Svakako se mora usporiti jer je tamo i pesacki, a koje je svetlo se vidi i na semaforu sa leve strane.
Jasna [pre 119 dana i 12 ─Źasova]
Ne voze se ovim gradom samo suboti─Źani,ja npr znam da tu ima semafor ali onaj koji ne zna tesko ce ga uociti
Mi┼íljenja izne┼íena u komentarima su privatno mi┼íljenje autora komentara i ne odra┼żavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa op┼ítim pravilima i uslovima.