• Pregleda: 841

Nesiguran izlaz iz Bjelovarske

Na ukrštanju Bjelovarske i Durmitorske ulice u Malom Bajmoku nije sigurno izlaziti automobilom ili biciklom jer se od šiblja i visoke trave ne vidi da li nailazi neko vozilo. Isto tako u travi je zarasla i staza kojom najstariji sugrađani odlaze do prodavnice i ambulante, staza je i onako u lošem stanju pa trava dodatno otežava kretanje najstarijima. A sve ovo se nalazi na 25 metara od glavnog ulaza u Buvljak.

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #8438 je zatvorena uz sledeći komentar...

Poštovani,
Ugao Bjelovarske i Durmitorske ulice se ne nalazi u redovnom programu R.J. ,,Zelenilo'', JKP ,,Čistoća i zelenilo'' Subotica. Za košenje trave na uglu Bjelovarske i Durmitorske ulice su zaduženi građani ispred čijeg stambenog objekta se nalazi nepokošena trava.
S poštovanjem,

JKP „Čistoća i zelenilo“

2
Sasa [pre 106 dana i 21 čas] Odgovori
Konačno da se i o ovome piše.
Dragan [pre 104 dana i 16 časova] Odgovori
Komunalci da pozvone na kapiju kuće Bjelovarska br.1 (umesto što se samo voze okolo) a mogla bi reagovati i mesna zajednica Mali Bajmok. Ako mogu svi da kose i uređuju, ne vidim razlog zašto dotični ne mogu. Ispred te kuće je haos, ugao Bjelovarske i Durmitorske - nikada počišćeno, nikada pokošeno, nikada počišćen sneg.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.