Komentara: 8
Pregleda: 2128

Nepropisno parkirano vozilo stranih tablica danima na trotoaru

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Bezbednost u saobraćaju (semafori, znakovi, prepreke)
24. oktobar 2020.
Postavi pištaljku!

Tekst pištaljke:

U dopisu Komunalne policije iz aprila 2015. godine, kao odgovoru na upit u vezi radnji na eliinisanju nepravilnog parkiranja u centru grada, pored ostalog navedeno je i da se svakodnevno sprovode akcije na uklanjanju tako parkiranih vozila.

Takva retorika nije bila utemeljena na činjeničnom stanju tada, a nije ni danas nakon više od 5 /pet!/ godina, što je očigledno svakodnevno, pa i na primeru putničkog vozila sa mađarskom registracijom, koje je danima parkirano (ili ostavljeno?) na trotoaru maltene pred nosom tog istog komunalnog organa.

Zaista, ko ili šta sputava "komunalce" da, najzad, počnu delovati u skladu sa obavezama nedvosmisleno definisanim u Odluci o komunalnom redu? 

* Registarske oznake su skrivene na sajtu, prosleđene su nadležnima.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.