Komentara: 14
Pregleda: 7484

Neprijatnost u Gradskoj biblioteci

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
11. februar 2013.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

11.02.2013. - Pištaljka #2052 je zatvorena uz sledeći komentar:

Poštovana, Iskreno nam je žao što ste pretrpeli neprijatnost. Naša vrata su Vam uvek otvorena. Zamolila bih Vas da dođete u biblioteku, kako bismo razrešili nesporazum. Hvala na razumevanju Gradska biblioteka Subotica

Tekst pištaljke:

Poštovani,neznam ni sama kako da počnem sa pisanjem teksta. Tolko sam se razočarala u našu GRADSKU BIBLIOTEKU.Naime,danas sam otišla sa namerom da detetu platim članarinu od 300 dinara,i ljubazna gospodja je odmah ukucala u kompjuter ime deteta. Zatim je usledilo neprijatno iznenadjenje,citiram gospodju:"Vaše dete je u 12 mesecu pozajmilo ljubavni roman,i nije ga vratilo,pošto je prošlo više od mesec dana,trebali ste da je vratite,ali,pošto niste,sledi vam pismena opomena,pa ćete knjigu morati da platite." Ja sam ostala zgranuta.U Gradskoj bibliotedci sam bila u Oktobru,kada sam mu uzela lektiru za školu,pa u Novembru kada sam istu vratila.Gospodja je pogledala po polici gde bi taj ljubavni roman trebao da bude,njega naravno nema."Pogledajte kući"to su bile njene reči,a ja joj uporno tvrdim da sam JA bila po lektiru i da sam je JA i vratila. Nismo mi prvi. Neprijatno sam iznenadjena.Zašto obični gradjani moraju da trpe takvo poniženje od strane zaposlenih u toj ustanovi?I šta sad ja da radim?NIje nimalo lepo ni humano da se svadjam sa ljudima ali stvarno je ovo neprijatno. Koga trba da tražim i kome da se žalim za ovaj problem?
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.