Komentara: 2
Pregleda: 1088

Nepregledna raskrsnica (ulica Nikole Kujundžića i Preradovićeva)

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Bezbednost u saobraćaju (semafori, znakovi, prepreke)
11. septembar 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

18.09.2020. - Pištaljka #10101 je zatvorena uz sledeći komentar:

Pištaljka je delimično rešena. Dobili smo obaveštenje od JKP “Čistoća i zelenilo“ Subotica da je sa njihove strane izvršena intervencija orezivanja. Drugi deo pištaljke tiče se mogućnosti drugačije regulacije saobraćaja, taj odgovor još uvek čekamo od nadležnog Sekretarijata.
 

Tekst pištaljke:

Moje pitanje je samo da li je taj koji je smislio da u ulicu Nikole Kujundžića postavi znak za jednosmernu ulicu i to na visinu od dva metra u krošnji drveta gelegunje koji u opšte nije vidljiv od grana a pri tome saobraćajna policija naplaćuje kazne za vožnju u kontra smeru, i da se iz te iste ulice izlazi na Preradovićevu gde je nepregleno od stabala koji su posadjeni uz bankinu glavnog puta.

Često se pravi kolona od raskrsnice pa se čeka i po desetak minuta da se napravi prilika uključenja na glavni put. Veliko je čudo samo što se nedeljno samo po par sudara napravi na ovom ćošku!

Nemamo ništa protiv jednosmerne ulice nego je mišljenje da je u pogrešnom smeru zabrana.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.