• Pregleda: 805

Nepokošena trava u MZ Peščara

Da li je normalno da je ove godine samo jednom pokošena trava oko zgrada u m.z. Peščara?? Ko je nadležan za to? Pitaš čistoću i zelenilo oni kažu biće pokošeno. Kad? Pitamo ih kad? 

Uostalom, evo slika kolika je trava pa sami procenite! Samo pred izbore treba pokositi travu oko mesne zajednice, a preko puta i narednih 50 m ne treba pokositi!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #8506 je zatvorena uz sledeći komentar...

Radna jedinica ,,Zelenilo'' JKP ,,Čistoća i zelenilo'' Subotica na lokaciji MZ ,,Peščara'' vrši košenje zelene površine po usvojenom planu i programu za 2019. godinu i po standardnoj dinamici.

JKP ,,Čistoća i zelenilo''

4
RANKO-SRS [pre 152 dana i 1 čas] Odgovori
Juu boze
MM [pre 151 dan i 8 časova] Odgovori
da li vi kosite kada pada kisa? smarate vec sa nepokosenom travom
Sion [pre 150 dana i 14 časova] Odgovori
Otidjite u mesnu zajednicu Pescara i zalite se kod njih, slike im posaljite kao prilog, trebalo bi tako da resite ovaj problem.
Subotičanin [pre 150 dana i 11 časova] Odgovori
ODLUKA O OPŠTEM KUĆNOM REDU U STAMBENIM I STAMBENO-POSLOVNIM ZGRADAMA NA TERITORIJI GRADA SUBOTICE ("Sl. list grada Subotice", br. 27/2018)

Član 26

Stambena zajednica odgovorna je za održavanje zemljišta za redovnu upotrebu zgrade i redovno popravlja i zamenjuje oštećene delove ograde, čiste, kose travu, orezuju živu ogradu i drugo rastinje, uklanjaju korov, održavaju betonske površine, trotoare, prilazne staze i stepenište, interne saobraćajnice, protivpožarne staze, uklanjaju građevinski i drugi otpad, kao i da preduzimaju druge radove kako bi prostor oko zgrade bio u urednom stanju.
Na zemljištu za redovnu upotrebu zgrade ne sme se deponovati građevinski materijal, osim ukoliko se izvode građevinski radovi, za koje stanar ima potrebno odobrenje nadležnog državnog organa i saglasnost skupštine stambene zajednice.
Ograda, zelenilo i drugi elementi uređenja zemljišta za redovnu upotrebu zgrade moraju se održavati tako da ne oštećuju zgradu i instalacije, omogućavaju korišćenje zg
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.