• Pregleda: 2382

Neodnešeno posečeno granje i trava

U ulici Nađ Imrea već tri nedelje stoji granje koje je EPS traljavo odsekao. Neke od grana nisu redovno ni odsečene, te vise sa drveća ugrožavajući time sve nas koji svakodnevno tuda prolazimo.

Pored toga, trava je narasla do te mere da već uveliko prekriva trotoar.

Sve to, kao što možete videti na slikama, izgleda ne samo užasno nego i sramotno, te ovim putem molimo JKP ''Čistoću i zelenilo'' da preduzme nešto po tom pitanju.

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #8512 je zatvorena uz sledeći komentar...

Radna jedinica „ Zelenilo“ JKP „ Čistoća i zelenilo“ Subotica na pomenutoj lokaciji vrši košenje zelene površine po usvojenom planu i programu za 2019. godinu i po uobičajenoj dinamici.

Obzirom da orezivanje grana u ulici Nađ Imrea nije izvršilo JKP „ čistoća i zelenilo“ Subotica, po pozivu građana isto je odneseno. U prilogu su fotografije pomenute lokacije nakon uređivanja.

Preporučujemo profesionalnim upravnicima svih zgrada u Subotici da pročitaju Član 26. Odluke o opštem kućnom redu u stambeno-poslovnim zgradama na teritoriji grada Subotice (,,Sl. List grada Subotice, br. 27/2018).

JKP „ Čistoća i zelenilo“ Subotica

2
Sion [pre 102 dana i 2 časa] Odgovori
Slike uz obrazlozenje molim prosledite na enim od cistoce i zelenila office@cistoca-su.co.rs , valjda ste dovoljno pismeni da shvatite gde treba da se zalite.
Gradjanin [pre 99 dana i 18 časova] Odgovori
@SION Valjda ste dovoljno pametni da mozete pretpostaviti da smo to vec uradili ali da se nadlezni nisu odazvali nasoj zalbi. Zbog toga je i pokrenuta ova pistaljka. Svako dobro
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.