Komentara: 5
Pregleda: 2209

Neobeleženi kolovozi

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
20. novembar 2011.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

20.11.2011. - Pištaljka #561 je zatvorena uz sledeći komentar:

Od nadležnih u JP "Direkcija za izgradnju Grada Subotice" dobili smo informaciju da su u prethodnom periodu obavljane pojačane aktivnosti na revitalizaciji horizontalne saobraćajne signalizacije. Pošto obavljanje aktivnosti takvog tipa u zimskim uslovima nije efikasno, navedena deonica će biti adekvatno obeležena čim vremenski uslovi to budu dozvolili. S poštovanjem, Kabinet gradonačelnika

Tekst pištaljke:

S'obzirom da nam je stiglo zimsko doba i da su magle u ovo doba godine sasvim normalna stvar, pogotovo ujutru i uveče, nije mi jasno kako nadležne službe mogu da dozvole sebi luksuz da ne izvuku. tj. obeleže puteve u i oko Subotice, kada svi dobro znamo da u gustoj magli dobro obeležen put, sa jasno vidljivim linijama mnogo znači i smanjuje rizik od nesrećnih slučajeva?! Da ne dužim, navešću samo jedan, konkretan primer, a to je deonica puta od Subotice do Čantavira preko Klise. Pošto tuda baš često prolazim, prosto mi je neverovatno da jedan MAGISTRALNI PUT bude TOTALNO ne obeležen! Nažalost, to nije jedina deonica puta, koja nije uopšte ili je jako slabo obeležena i zbog toga su vozači izloženi velikim neprilikama, pogotovo kada je magla.
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.