Komentara: 31
Pregleda: 3319

Nenošenje zaštitne maske u autobusu

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Javni prevoz (autobuski, železnički)
24. novembar 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

01.12.2020. - Pištaljka #10342 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor JP "Subotica-trans":

Poštovani,

Zaista mislimo da su retke situacije kada neko od putnika uđe u vozila javnog prevoza, a da pri tome ne nosi masku. To smo i lično proveravali putem naše službe kontrole.

Naravno, da ne možemo da isključimo neke pojedinačne slučajeve neodgovornih putnika.

Obaveza naših vozača je da upozori takve putnike na obavezno nošenje maske, a ukoliko putnik ni tada ne želi da stavi masku, onda treba da pozovu komunalnu policiju da izađu na lice mesta.

I vi kao putnik svakako imate prava da se obratite komunalnoj policiji.

Mi ćemo svakako još jednom upozoriti naše vozače da se pridržavaju preporuka kriznog štaba i obaveznog nošenja maski u vozilima javnog prevoza.

Tekst pištaljke:

Samo me interesuje kome se treba javiti ili šta uradit povodom mnogih koji uđu u autobus a potom nemaju maski? Ja sam redovan putnik, autobusom svaki dan idem na posao i s posla,moram ici jedinicom pa šesticom.

I svaki dan dosta njih uđu uvek bez maski a i potom vozači NIKAD još rekli da se stave maske ili da se ne može ući, iako lepo piše ne sme se ući bez maski, maska je obavezna.

Foto: Ilustracija.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.