• Pregleda: 2747

Nekoliko primedbi

Zašto ovaj grad treba da živi u smradu i neprijatnim mirisima, zašto treba da živimo tako da nam neodgovornost i bahatost pojedinaca i raznih delatnika uskraćuju pristojno življenje.

Spominjano više puta Mali Radanovac farma goveda na 200 met. od naselja, neprijatan miris se širi do polovine grada ako je severo-istočni vetar, život u ovoj mesnoj zajednici je nepodnošljiv

Vojno strelište postaje deponija i šikara u kojoj je ambrozija glavna kultura. Pitam se kakvi smo ljudi ako samo sebi ugađamo radi svog profita ili nemara.

Možda će ovaj komentar oduvati neki vetar kao i otpad pored kontejnera kod samousluge na uglu Lifke Šandora i Edvarda Rusijana, na 30 met. je dečije obdanište.Zašto...

3
Andrea [pre 429 dana i 21 čas] Odgovori
"Glasali "ste" trpite." Na" sledećim" izborima" ista "priča. "Posle "kukate" za" sve" i" svašta."
saša [pre 428 dana i 16 časova]
Odista ne vidim kakve veze ovo ima sa glasanjem. Pa nisu Vučić i Laban napravili deponiju smeća kod strelišta a što se tiče farme krava eto ja živim u M. Radanovcu oseti se, ali i to je bolje (bar je prirodno) nego da se oseti sumpor Azotare ili Zorke. Uostalom farma nije u gradskoj zoni.
Petar [pre 428 dana i 12 časova]
Andrea; predlažem ti da se informišeš od kada postoji farma ja sam čovek sa sela i poznati su mi mirisi farme ali i poznato mi je kako se farma održava, a ostale primedbe su kako se samo ponašamo prema okolini.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.