• Pregleda: 1106

Neispravne obe česme kod Lifke

Obe česme u parku kod Lifke su već duže vreme, možda i više od mesec dana, neispravne!!!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #8710 je zatvorena uz sledeći komentar...

Poštovani,

Predmetne česme su isključene iz upotrebe zbog neispravnih mikrobioloških analiza vode, čiju analizu je izvršio Zavod za javno zdravlje iz Subotice. Pomenuta intitucija vrši stalnu kontrolu ispravnosti vode na svim javnim česmama u Gradu i u gradskom vodovodu. U letnjem periodu učestale su mikrobiološke neispravnosti na javnim česmama - izlivima, s obzirom da se nalaze na javnim površinama u spoljašnjoj sredini, odnosno izložene su visokim temperaturama, koje pogoršavaju mikrobiološku situaciju tako što utiču na prekomerni razvoj bakterija. Svaka od javnih česmi koja ne funkcioniše iz gore pomenutih razloga, stavlja se u pogon odmah nakon prijema izveštaja u kojem je potvrđen ispravan mikrobiološki nalaz ispitivane vode.

S poštovanjem,

JKP “Vodovod I kanalizacija”

3
kojot [pre 105 dana i 1 čas] Odgovori
Rade obe cesme.,izgleda da ti vec duze vreme nisi tuda prolazio.
lolo [pre 104 dana i 9 časova]
na +35 stepeni cesme na tgu zrtava fazizma ,kod Lifke,ili kod velike crkve, kako god nazvali, NE RADI . prolazio sam vise puta tuda,i hteo piti vode ali ...Zadnji put u petak 30.08.2019
Kalesu [pre 103 dana i 20 časova] Odgovori
Lolo, probajte, sledeći put kada naiđete kod tih česmi, da pritisnete dugme na slavinici. Pre nekih pola godine su zamenjene da voda ne bi stalno curila. To vas, verovatno, i zbunjuje.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.