• Pregleda: 1293

Neispravna vrteška

Na igralištu u Valjevskoj ulici, mesna zajednica Peščara, već više od tri meseca postoji neispravna vrteška na kojoj je jedno dete ostalo bez dela prsta. Molim nadležne da poprave vrtešku koja je i dalje potencijalna opasnost za našu decu.

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #8835 je zatvorena uz sledeći komentar...

Poštovani,

Vrteška na igralištu u Valjevskoj ulici je popravljena i ponovo postavljena dana 31.10.2019. godine u prepodnevnim časovima.

S poštovanjem,

Sekretarijat za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj

2
SAFET [pre 20 dana i 18 časova] Odgovori
Umesto sto slikate I cekate tri meseca mogli ste to Sami onda srediti do sada. Uduvate WD spreja, Malo to posmirglate I zatim ofasujete bojom I resen problem.
Violeta [pre 15 dana i 7 časova]
Osovina nije bila u lezistu, cak izgleda da je falio neki deo. Ne znam tacno sta je bilo, ali dete kada bi selo na stolicu, nakrivilo bi se sve i nije se moglo vrteti. Eto vam detaljnog objasnjenja. Niko od nas roditelja nije to mogao da napravi sem ako je alatnicar, metaloglodac... dete koje se povredilo stavilo slucajno je prst izmedju osovine i nosaca.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.