Komentara: 3
Pregleda: 514

Neispravan semafor za pešake i bicikliste na prelazu kod skretanja sa glavnog puta prema Zoo vrtu

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Bezbednost u saobraćaju (semafori, znakovi, prepreke)
13. oktobar 2020.
Postavi pištaljku!

Tekst pištaljke:

Pre nešto više od pola sata, aktivirao sam taster za pešake (Horgoški put, kod skretanja za Palić), na navedenom semaforu (iz pravca Jezera), bilo je nekih desetak sekundi kada se pojavio "brojač"... 5, 4, 3, 2, 1 hteo sam da krenem, međutim vozila su dolazila i prolazila u punoj brzini (oni su imali zeleno svetlo), a na pešačkom je i dalje ostalo crveno!

O ovome sam već pisao u "Pištaljci", a obratio sam se i "Selmi", elektronskom poštom. Tada su mi tvrdili da oni redovno kontrolišu semafore i da su ispravni! Voleo bih i želim da bude tako! Medjutim, ovo moje današnje iskustvo ih demantuje! Problem je (gledao sam nebrojeno puta), posebno mladje osobe, kada iz daljine uoče brojač, očekujući zeleno svetlo "NAPAMET", biciklima prelaze put!!! 

Foto: Ilustracija.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.