• Pregleda: 2545

Neispravan displej Suboticatransa kod Lifke

Poštovani,

Displej Suboticatransa kod Lifke (na kojem s prikazuje preostalo predviđeno vreme čekanja za autobuse) je neispravan u donjem redu, i to već mesecima.

Neverovatno je da niko iz Suboticatransa to nije primetio.

Naime, već jako dugo, možda i 6 meseci, u donjem redu displeja ispusuju se samo prvih nekoliko slovnih karaktera, tako da putnici koji su u žurbi pristigli uopšte ne vide prikaz preostalog vremena kada im stiže autobus...

Molim da se reaguje, tj. da se sanira kvar.

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #9147 je zatvorena uz sledeći komentar...

Poštovani,

Displej kod stajališta „Lifka“ je zaista duže vreme neispravno funkcionisao, tačnije, donji deo prikaza panoa je bio van funkcije zbog problema protoka električne energije u određenim skolopovima uređaja. Dužem zastoju funkcionisanja donjeg reda ovog displeja je doprinela i procedura nabavke zamenskih delova. Napominjemo, da su stajališni displeji u Subotici već šeste godine u upotrebi, te da su svakodnevno izloženi raznim vremenskim prilikama, što se često manifestuje otkazivanjem pojedinih sklopova osetljive elektronike.

Na pomenutom stajališnom displeju kvar je saniran dana 20.12.2019. godine oko 11:00 časova, od kada uređaj ispravno funkcioniše.

Dostavljamo Vam fotografije koje su napravljene dana 24.12.2019. godine na gradskom stajalištu “Lifka“.

Iskoristićemo priliku da Vas obavestimo da je još jedan stajališni displej van upotrebe u naselju Prozivka, na stajalištu “Masloš“. Nakon završetka radova na električnim instalacijama i ovaj displej će se pustiti u funkciju u roku od nekoliko dana.
S poštovanjem,

Saobraćajna služba

JP“Subotica-trans“

3
Šanjika_Ferencvaroš [pre 69 dana i 16 časova] Odgovori
Juu boze zamisli neispravan displej. Ajde mak se tamo dokoni covece
C [pre 69 dana i 11 časova] Odgovori
Danas sam video ljude na prozivci, idu sa čekićem i prave. Do tog još nisu došli izgleda.
jufko [pre 66 dana i 21 čas] Odgovori
Predlažem da subotica.com zaposli nekoga ko je u stanju da nazove Subotica-trans i ukaže im na problem. Stvarno, ne znam kako bi se ovo rešilo osim na ovaj način :/
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.