• Pregleda: 2242

Nedostatak saobraćajnih znakova na raskrsnici kod Blaškovog križa

Raskrsnica kod Blaškovog križa (ulice Somborski put, Laze Mamužića i Mažuranićeva i još jedna mala ulica) koja je u poslednje vreme dosta prometna nije adekvatno obeležena vertikalnom saobraćajnom signalizacijom. Nedostatak saobraćajnih znakova može da dovede do saobraćajnih nezgoda.

Kada se sa Somobrskog puta skrene u Mažuranićevu nema nikakvog saobraćajnog znaka, Sretanjem sa Somobrskog puta desno pre križa postoji znak Ukrštanje sa putem sa pravom prvenstva. Ako se dolazi Mažuranićevom prema Somborskom putu postoji isti znak sa dopunskom tablom  Pružanje puta sa pravom prvenstva prolaza. Nedostaju dva sabraćajna znaka. Jedan u ulici Laze Mamužiča a drugi na početku ulice Mažuranićeva kada se skrene sa Somborskog puta. Misli da je to mali trošak u odnosu na moguće materijalne štete u slučaju saobraćajne nezgode a da ne govorimo o povredama koje se mogu zadobiti u istim.

 

5
Komentator [pre 23 dana i 7 časova] Odgovori
*krsta
Varoščanin [pre 23 dana i 5 časova] Odgovori
Misliš da Krsta treba da postavi znakove?
zozon [pre 22 dana i 8 časova] Odgovori
Ako nema saobraćajnih znakova važe opšta pravila a ti ako ih ne znaš 'ajd ponovo na polaganje.
Pameto [pre 21 dan i 16 časova] Odgovori
Ova pistaljka je bezveze, tamo je sve kako treba, i bocni pravci su obelezeni po pravilina, a nezgoda tamo uopste nema, vidim da je nekone bas dosadno!
Sima [pre 20 dana i 22 časa] Odgovori
A gde je to?u Zagrebu?:)
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.