Komentara: 7
Pregleda: 3263

Nedostatak saobraćajnih znakova na raskrsnici kod Blaškovog križa

Građevinarstvo i putna infrastruktura (Izgradnja, renoviranje, ...)
28. oktobar 2019.

Raskrsnica kod Blaškovog križa (ulice Somborski put, Laze Mamužića i Mažuranićeva i još jedna mala ulica) koja je u poslednje vreme dosta prometna nije adekvatno obeležena vertikalnom saobraćajnom signalizacijom. Nedostatak saobraćajnih znakova može da dovede do saobraćajnih nezgoda.

Kada se sa Somobrskog puta skrene u Mažuranićevu nema nikakvog saobraćajnog znaka, Sretanjem sa Somobrskog puta desno pre križa postoji znak Ukrštanje sa putem sa pravom prvenstva. Ako se dolazi Mažuranićevom prema Somborskom putu postoji isti znak sa dopunskom tablom  Pružanje puta sa pravom prvenstva prolaza. Nedostaju dva sabraćajna znaka. Jedan u ulici Laze Mamužiča a drugi na početku ulice Mažuranićeva kada se skrene sa Somborskog puta. Misli da je to mali trošak u odnosu na moguće materijalne štete u slučaju saobraćajne nezgode a da ne govorimo o povredama koje se mogu zadobiti u istim.

 

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #8860 je zatvorena uz sledeći komentar...

Poštovani, Postavljena je nova signalizacija u skladu sa Projektom tehničke regulacije saobraćaja. S poštovanjem, Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje I stanovanje
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.