• Pregleda: 3091

Nedostatak saobraćajnih znakova na raskrsnici kod Blaškovog križa

Raskrsnica kod Blaškovog križa (ulice Somborski put, Laze Mamužića i Mažuranićeva i još jedna mala ulica) koja je u poslednje vreme dosta prometna nije adekvatno obeležena vertikalnom saobraćajnom signalizacijom. Nedostatak saobraćajnih znakova može da dovede do saobraćajnih nezgoda.

Kada se sa Somobrskog puta skrene u Mažuranićevu nema nikakvog saobraćajnog znaka, Sretanjem sa Somobrskog puta desno pre križa postoji znak Ukrštanje sa putem sa pravom prvenstva. Ako se dolazi Mažuranićevom prema Somborskom putu postoji isti znak sa dopunskom tablom  Pružanje puta sa pravom prvenstva prolaza. Nedostaju dva sabraćajna znaka. Jedan u ulici Laze Mamužiča a drugi na početku ulice Mažuranićeva kada se skrene sa Somborskog puta. Misli da je to mali trošak u odnosu na moguće materijalne štete u slučaju saobraćajne nezgode a da ne govorimo o povredama koje se mogu zadobiti u istim.

 

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #8860 je zatvorena uz sledeći komentar...

Poštovani,
Postavljena je nova signalizacija u skladu sa Projektom tehničke regulacije saobraćaja.

S poštovanjem,

Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje I stanovanje

7
Komentator [pre 118 dana i 3 časa] Odgovori
*krsta
Varoščanin [pre 118 dana i 1 čas] Odgovori
Misliš da Krsta treba da postavi znakove?
zozon [pre 117 dana i 4 časa] Odgovori
Ako nema saobraćajnih znakova važe opšta pravila a ti ako ih ne znaš 'ajd ponovo na polaganje.
Pameto [pre 116 dana i 12 časova] Odgovori
Ova pistaljka je bezveze, tamo je sve kako treba, i bocni pravci su obelezeni po pravilina, a nezgoda tamo uopste nema, vidim da je nekone bas dosadno!
Sima [pre 115 dana i 18 časova] Odgovori
A gde je to?u Zagrebu?:)
Al sam bisan [pre 9 dana i 6 časova] Odgovori
Jedino što mi smeta na toj raskrsnici su te pizdarije iz tog dućana, samo čekam kad će neki biciklista ili el. bajs da izleti, jer naravno on ima prednost pa piči i ne gleda a ja ga ne vidim od onih faking kolica i sl... Kad ih opičim biće joj svima a najviše ovima u dućanu
HB [pre 9 dana i 3 časa] Odgovori
A kada će se obeležiti biciklistička staza kod istog tog križa?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.