• Pregleda: 4821

Nebriga građana i ignorisanje od strane odgovornih

Ulica koste Trifkovića, MZ Železničko naselje, neposredna blizina osnovne škole. Radi se o uskoj, dugačkoj ulici sa priličnom frekvencijom vozila. Postoji nekoliko kuća u ulici o kojima vlasnici ne vode računa te su trotoari postali neprohodni. Mi koji stalno prolazimo tuda i naša deca, obraćali smo se Mesnoj zajednici kao i Komunalnoj inspekciji i niko ništa mesecima ne preduzima. Npr. ispredf brojeva 12 i 14 pre otpr.gosdinu dana pošta menjala neku razvodnu kutiju. razbili asfalt, posao završili, šut još stoji (komadi betona) i nije zakrpljeno. Ispred broja 1 iz ograde izrastao korov i zarastao čitav trotoar, neprohodno. Preko puta godinama parkiran neregistrovan auto zarastao u korov. Kod 15/a isto trotoat u korovu. Br. 27 -trotoar u korovu i smeću.......itd. itd. Pitamo ko je zadužen za rešavanje ovih problema  bezbednosti građana.

7
Pero [pre 11 dana i 2 časa] Odgovori
Novi asfalt kod glavne poste pun rupa udubjenja pesaci koji stoje na pesackom uglavnom zavrse mokri jer ih auti isprskaju to je mesec dana staro ovo u želj.naselju je starije od 40 godina
Lela [pre 10 dana i 1 čas]
Pa baš zbog toga i treba da se popravi jer je staro i decenijama ništa nije ulagano u ovu MZ. Možda vama ovo nije problem ali nama koji tamo živimo i te kako predstavlja probleme!
ČINJENICA [pre 7 dana i 23 časa] Odgovori
Čuvene rečenice, Džordž Ficdžerald Kenedija, nekadašnjeg predsednika SAD: "Ne pitajte šta vaša zemlja može da učini za vas - pitajte šta vi možete da učinite za vašu zemlju", odnosno Mahatme Gandija, bivšeg indijskog političkog i verskog lidera: "„Ti moraš biti promena koju želiš videti u svetu", sugerišu da je dooobar deo uređenja okruženja na samim građanima. Mi to možemo, i hoćemo. Ali, sve i odmah, i to bez podizanja sopstvene guz*ce. A to, ne biva. JOK!
Lela [pre 6 dana i 11 časova]
Hoćete da kažeze da pošteni i savesni građani treba da čiste smeće za nemarnima, pa čak i za nemarnim komunalnim sližbama?
ČINJENICA [pre 6 dana i 4 časa]
@ LELA

Šta sam hteo, to sam i rekao, a to je da je Iluzorno očekivati promene, naravno na bolje, bez doprinosa svakoga od nas. Pre svega, kada je slovo o uređenju neposrednog okruženja (kuće. stana, stambene zgrade...), a potom i šire.
Trovach [pre 6 dana i 3 časa]
Cenim Vase komentare, ali se ovaj put ne slazem da savesni gradjani treba da uredjuju ono sto nesavesni pokvare, dok partijski zaposleni lezilebovici ne rade svoj posao, ali ciste savesti primaju svoje nezasluzene plate.
Opalac [pre 6 dana i 1 čas]
Sledeci put se potrudi da saznas ime onoga koga citiras. Mozda onda i dobijes neki (nezasluzeni) kredibilitet.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.