Komentara: 1
Pregleda: 398

Neasfaltirana (12. nova) ulica na Bikovu

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Održavanje puteva (udarne rupe, oštećenja kolovoza, trotoara)
06. avgust 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

12.08.2020. - Pištaljka #9900 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor Sekretarijata za investicije i razvoj:

U prioritetima Mesne zajednice Bikovo, dostavljenim Sekretarijatu za investicije i razvoj Gradska uprava Subotica, kao prioritet broj 3 za 2021. godinu se nalazi asfaltiranje ulice 12. Nova u naselju Bikovo. Asfaltiranju ulice prethodi izrada projektno – tehničke dokumentacije.

Grad Subotica trenutno nema izdvojena sredstva za te vrste usluga, u slučaju da sredstva budu obezbeđena imaćemo u vidu da iste uvrstimo u Plan.

Tekst pištaljke:

Slike govore više od reči. Koliko godina i para je potrebno da bi se 300-400 metara zvanične ulice 12. Nova u selu Bikovo asfaltirala? Na slikama se ne vide kuće koje se nalaze na kraju ulice, ali verujem da svaki stanovnik ove ulice želi da ne zaobilazi jezera posle kiše. Ako nisu jezera, onda je problem prašina koja se digne nakon svakog automobila koji prođe.

Ne znam da li vredi apelovati nadležnima da reše ovaj problem, ali bar javno da se vidi kakva je ova ulica.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.