Komentara: 3
Pregleda: 585

Na Kvantaškoj pijaci smeće i nepokošena trava

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Javna higijena (kante za smeće, kontejneri, održavanje ulica, košenje zelenih površina)
11. jun 2021.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

17.06.2021. - Pištaljka #11036 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor JKP "Subotičke pijace":

Javno komunalno preduzeće „Subotičke pijace“ organizuje svakodnevno čišćenje i održavanje pijaca kojima upravlja. Ovaj posao je, nakon raspisane javne nabavke, a na osnovu odluke o izboru najboljeg ponuđača, poveren preduzeću „Zelen varoš“ iz Subotice.

Kvantaška pijaca se čisti svakodnevno, a košenje trave se zbog 24-oro časovnog rada pijaca u sezoni, posebno planira i redovno sprovodi.

U prilogu vam šaljemo nekoliko fotografija sa Kvantaške pijace na kojima se vidi da je trava uredno pokošena, odnosno da se uklanja i sa prostora oko bankina.

Koristimo priliku da vam ukažemo na jedan od problema vezanih za odlaganja smeća u kontejnere, kako na ovoj tako i na drugim pijacama kojima upravlja JKP „Subotičke pijace“. Naime, često se dešava da u kontejnere namanjene isključivo otpadu sa pijaca, smeće ubacuju i građani iz okolnih ulica. Ovih dana smo, upravo na Kvantaškoj pijaci, zatekli pored kontejnera i delove starog namešataja (fotografija u prilogu). O tome smo obavestili komunalnu policiju, koja je izašla na lice mesta i evidentirala zatečno stanje.

Tekst pištaljke:

U samom centru grada, oko i u samoj Kvantaškoj pijaci, smeće i nepokošena trava već drugu godinu za redom. Molili bi nadležne službe da reaguju po ovom pitanju jer ćemo u suprotnom imati divlju deponiju u strogom centru grada. 

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.