• Pregleda: 1955

Muke stanovnika Grobljanskog puta na Paliću

Ulica Grobljanski put, naselje Palić, poslednja ulica u naselju Palić sa leve strane, u pravcu Šupljaka.

Ulica je dugacka nekih 300m ali uprkos tome nije nasipana niti krpljena tucanikom ili drobljenim asfaltom poslednjih 10 godina. Stanje ulice je katastrofalno, a posle kiše ulica je jedva prohodna. U ulici ima oko 15 stambenih objekata samim tim i 15-ak porodica koje tamo žive. 

Slike govore više od 1000 reči.

Molba MZ Palić, opštini Subotica i svima koji su nadležni za ovakve stvari da barem razmisle o nasipanju ulice tucanikom, da makar malo olakšaju život nama koji tamo živimo. 

Hvala

3
Magnum [pre 111 dan i 1 čas] Odgovori
ima i gorih... Najgora je 47.Nova,pa 50 51 52 53 nova... itd
PRAVI KOMSO [pre 110 dana i 7 časova] Odgovori
Čini mi se poprilično prohodno, šta ja znam. Uz činjenicu da mnoge ulice u užem centru nisu asfaltirane, mislim da je smešno dizati prašinu oko poslednje ulice u gradu
Lela [pre 108 dana i 2 časa] Odgovori
Da ovo je veliki problem, al ne samo kod vas nego , na žalost, po celoj Subotici i okolini. Ulice je Titova vlast asfaltirala a od tada ih niko ni zakrpio pošteno nije nije. Nove se ne asfaltiraju sem ako postoji neki interes. Sad je u modi nasipanje tucanikom, da se narodu zapuše usta, ato je gora varijanta nego bez ičega jer ispod tucanika ostane grbavo, on se vremenom rasprši a ne upija vodu i užas.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.