• Pregleda: 1996

Molimo nadležne da košenje dečijih parkova odrade DO KRAJA!

Još jedna "Pištaljka" u nizu na temu zapuštenosti dečijih parkova na teritoriji Subotice. Molim nadležne i mesnu zajednicu Aleksandrovo da košenje trave koju su napokon započeli  dovrše i DO KRAJA!  Pokošena trava je ostavljena nepokupljena deci ulazi u obuću,zapinju o nju,da ni ne pomišljamo šta ce sa tim biti posle prve kiše.Ispod samih rekvizita trava nije pokošena ,što je zaista apsurdno,smeće se gomila,niko nikad ne prazni kante,a zemljište oko parka koje je takođe u posedu mesne zajednice Aleksandrovo obraslo korovom koje je žarište ambrozije,polena,krpelja,komaraca i ostalih insekata. Slike govore u prilog.

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #8542 je zatvorena uz sledeći komentar...

Radna jedinica ,,Zelenilo'' JKP ,,Čistoća i Zelenilo'' Subotica na dečijim igralištima u Aleksandrovu vrši košenje zelenih površina po usvojenom planu i programu za 2019. godinu i po standardnoj dinamici – jednom mesečno. U prilogu su fotografije pomenute lokacije nakon završenih radova na košenju dečijeg igrališta.

S poštovanjem,
JKP ,,Čistoća i zelenilo'' Subotica

5
Hidenori [pre 216 dana i 8 časova] Odgovori
Kako se vidi na prilozenim slikama da osba koja je zaduzena da obavi taj posao je placena a nije zavrsila posao u potpunosti. Osoba koja je dala radni nalog da se to uradi nije kontrolisala dali je i kako je posao uradjen. Ocito da u lancu odgovornosti obe su osobe zasluzile otkaz posto imamo toliko nezaposlenih da bi puno njih vrlo rado radile taj posao sa zadovoljstvom.
L21 [pre 215 dana i 18 časova]
Da li
C [pre 215 dana i 18 časova] Odgovori
Haha, kako se tačno vidi da tu gde treba malo detaljnije manevrisanje je preskočeno u odnosu na ono gde je samo "vozi bato".
PAS [pre 215 dana i 15 časova] Odgovori
Neverovatno kako vam nikad nista nije dobro I dovoljno.. 100 stepeni je napolju. Pokupice, smirite se.
Helena [pre 215 dana i 7 časova] Odgovori
E, svašta stvarno. Na šta ovo liči?!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.