Komentara: 14
Pregleda: 5426

Masovno parkiranje automobila na zelenim površinama

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
21. novembar 2011.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

21.11.2011. - Pištaljka #562 je zatvorena uz sledeći komentar:

Obaveštavamo Vas da nepropisno parkirane automobile možete prijaviti Komunalnoj policiji. Ističemo da je zbog brzine reagovanja mnogo efikasnije problem prijaviti telefonom, na broj 024/626-988. Komunalna policija će nakon prijave izaći na teren i, ukoliko utvrdi da je automobil nepropisno parkiran, obavestiti Komunalnu inspekciju koja će izdati rešenje o uklanjanju vozila. S poštovanjem, Kabinet gradonačelnika

Tekst pištaljke:

Gradsko zelenilo, je u katasztrofalnom stanju. Bila je suša, u redu. Ipak su ljudi još doprineli tome, da zelene površine bude drastično manje jer zbog plaćanja parkinga, sada u okolnom delu grada parkiraju na zelenim površnama i time konačno uništavaju travu. A tamo gde se isto uništi jednom, više trava ne raste. Početak Karađorđevog puta svedoči o tome. Oko autobuskog stajališta uz postavljanje ograde donekle se zeleni još trava. Ali po svemu sdeći još ne dugo. Masovno parkiraju tu automobile po zelenim površinama. Čak i na onim delovima koji su ograđeni. Pitam, da li je moguće prijave slati e-mailom komunalnoj policiji sa fotografijama automobila koji su parkirani na zabranjenom po zelenoj površini. Kao građaninu stalo mi je da mi je oko kuće zelenilo koje ne samo sakuplja prašinu gradskog vazduha nego i proizvodi kiseonik koji je toliko potreban u urbanom gradu. Na žalost zasađeno drveće se nije sačuvalo jer huligani to lome noću, kada ih je teško zateći i fotografisati. A automobili imaju registarske tablice te nije teško utvrditi identitet počinioca. Ako mi građani ne pomognemo komunalnoj policiji, teško da će biti vidnog rezultata njihovog rada. Ja sam nekolicinu fotografisao na licu mesta gde su vidljivo parkirani na zelenoj površini.
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.