• Pregleda: 3414

Masovno odlaganje smeća na Zorci

U ulici pored kanala koja vodi ka okretnici na Zorci je masovno zagađenje. Primetila sam dok sam šetala psa,veliku količinu otpada koja se već par puta našla ovde,ali nikada u tolikoj količini. Bilo je i dosta stakla po putu, na kraju sam i svog psa podigla u ruke da ne bi rasekao šapice. Osobe koji žive na ovim prostorima donose dosta smeća sa smetlišta i ko zna odakle sve ne, pregledaju džakove i uzimaju šta im treba, na kraju sav otpad koji im ne treba završava ovde.

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #9344 je zatvorena uz sledeći komentar...

Poštovani,

Po nalogu Sekretarijata za inspekcijsko- nadzorne poslove interventna ekipa JKP „ Čistoća i zelenilo“ Subotica je uklonila smeće sa pomenutih lokacija. Fotografije se nalaze u prilogu.

S poštovanjem,

JKP „ Čistoća i zelenilo“ Subotica

10
Katica M. [pre 47 dana i 23 časa] Odgovori
Stvarno smo stoka. Nema nam pomoći.
Goran [pre 47 dana i 13 časova] Odgovori
@ KATICA M.
Ima samo sto oni ciji je posao da to sprecavajui kaznjavaju povinioce ( komunalna policija) i oni ciji je to posao da to uklanjaju (JKP Cistoca) ne rade posao za koji su placeni.
sofi [pre 46 dana i 1 čas]
JKP Čistoća i zelenilo ne mogu nikako biti krivi za svaku divlju deponiju koju napravi stoka neotesana. Znaš li kako je u Nemačkoj? Svaki građanin kada uoči nesavesnog komšiju zapiše registarski broj ili ako ga poznaje to lepo prijavi nadležnim organima koji tada izlaze na lice mesta konstatuju stanje i kazne prekršioca debelo. Ni kod njih komunalna policija nije na svakom ćošku, ali savest njihovih građana im ne dozvoljava da prećute ovakve stvari.Kod nas bi takve nazivali cinkarošima i plus toga bi im se svetili na razne načine.
Zorkaš [pre 46 dana i 18 časova] Odgovori
Mi smo zvali komunalnu policiju i bili su na lice mesta,znaju ko baca smeće,imali su uvid i u fotografije osoba koje ga bacaju,ali ni dan danas niko nije odreagovao,a komunalna kao po običaju nije odradila svoj posao.
Deks [pre 44 dana i 16 časova]
E moj Zorkas,uradili bi oni nesto,ali se dobro zna da odredjene vase sugradjane ne sme niko nista da pita.Ali ce to da nam se obije kad tad o glavu.
C [pre 44 dana i 16 časova]
Fotografije i snimke ne smatraju dokazom, moraju svojim očima da se uvere.
Ime nije bitno. [pre 46 dana i 14 časova] Odgovori
Čisto da ne ostane misterija ko su ti ljudi koji ovo rade..U mojoj prvobitnoj objavi navela sam da su romske nacionalnosti.Nisam sigurna da zbog čega su urednici sajta odlučili da promene originalnu objavu iako ni u kom smislu nisam pokazala govor mržnje prema ovim ljudima samo iznela neke činjenice.Gubimo pravo govora izgleda.
Oi! [pre 44 dana i 42 minuta]
@Ime nije bitno:
Због чега је битно то што су Роми? На који начин та чињеница утиче на решавање проблема? Класично "нисам расиста, али...".
awoo [pre 38 dana i 15 časova]
@IME NIJE BITNO
Kako se samo usudjujes da im pominjes ime? Zar ne znaš da je bolje biti mrtav nego rasista?! Molim te da se pokajes za ovaj greh. Izmoli "Tolerancija je naša najviša vrednost" 100 puta!
Ime nije bitno. [pre 32 dana i 14 časova]
@AWOO
Draga moralna osobo, preporučujem ti da pročitaš tekst par puta dok ne shvatiš šta je neko ustvari napisao.
Kao što možeš da primetiš ničije ime se ne pominje nego nacionalnost, ali ni na koji način na rasističkom nivou kao u tvom komentaru navedeno.Isključivo sam navela njihovu naciju zato što su počinioci ovog masovnog zagađenja, a ti izvoli izmoli se za veći broj moždanih ćelija.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.