• Pregleda: 5621

Mađarska zatvorila granicu na prelazu Horgoš / Haos na Kelebiji

Madjarska zatvorila Granicu na prelazu Horgoš U paničnom strahu od navale imigranata koji samo žele da PRODJU Madjarsku na putu ka Nemačkoj ili nekoj drugoj zapadnoj zemlji (a koje u dobroj meri snose krivicu za sve ono što se imigrantima dešava - uvodjenjem svoje demokratije svrgavanjem "Diktatora" ) Vlasti Madjarske su uvele vanredno stanje i zatvorile granični prelaz Horgoš, čime je ceo saobraćaj usmeren na altenativne prelaze naročito na Kelebiju. Kolone kamiona su duge po nekoliko kilometara, pokidane su autobuske veze sa gradom - deca kasne u školu - radnici ne idu na posao, a Grad ćuti na ove probleme...Gospodine Maglai vaša je dužnost da omogućite gradjanima Kelebije normalan život...Ako neznate sklonite se sa mesta na kome ste i pustite da to radi neko ko zna...
11
Pravdoljub [pre 1616 dana i 16 časova] Odgovori
Nije Jencika kriv, za ovo je zadužen vulin i vujadinović.
Zoran [pre 1616 dana i 11 časova] Odgovori
Ovo je globalni problem, a ne problem jednog grada i gradonačelnika, ma kakav ono bio.
Simo [pre 1616 dana i 9 časova] Odgovori
O Boze, radnici ne idu na posao, autobusi ne prevoze, deca kasne u skolu... Da li je kod vas prosao tornado ili je bio zemljotres ili je malo veca guzva na putu? Svi oni su prosli kroz grad i nisu pali sa neba direktno ispred vase kuce. U gradu je bila malo veca guzva. Umesto za 15 minuta stigao sam na posao za 20 minuta. Vec danas nema guzve na putevima. I bice da je gradonacelnik kriv zbog rata u Siriji. Nema potrebe da si bilo ko oglasava povodom ovoga jer je ovo nista.
robi [pre 1616 dana i 9 časova] Odgovori
Ja mislim da vi malo dramatizujete situaciju!
maslacak [pre 1616 dana i 3 časa] Odgovori
kelebijasi zalite se migrantima sta u to petljate maglajia
Ja [pre 1616 dana i 3 časa] Odgovori
nisi stigo po mleko do Macike u 6,15 nego u 6,30 auu problema zivot na selu...
Pravdoljub [pre 1616 dana i 1 čas] Odgovori
@JA!!! Ne sretoh odavno ljigaviji komentar od tvoga. Pišeš da nije teško živeti na selu. Ti živiš u gradu, migranti se skupe na autobuskoj ili u nekom parku ostave brdo smeća iza sebe vrše nuždu okolo jer ponegde nemaju gde da odu isto kao i mi koji u gradu imamo jedan javni WC,po odlasku migranata dolezi ekipa čistoće i skuplja smeće, za to su plaćeni da čiste i plaćeni su iz budžeta. A gde su naša polja? Pogaženi kukuruzi,smetlišta duž njihovih putanja po ataru okolo Subotice. Mi nemamo prava na život dostojan čoveka??? Mi nemamo prava na normalan prevoz? Po tebi izgleda ko ne živi u najvećem selu Evrope kandar da nema prava na normalan život i funkcionisanje u okviru svoje zajednice.
TomyB [pre 1616 dana i 31 minut] Odgovori
A sta to konkretno treba Maglai da uradi da bi vama sa Kelebije "omogucio normalan zivot"?
žužana [pre 1615 dana i 4 časa] Odgovori
Situacija je zaista teška, ali za to nisu krivi čelnici grada Subotice.

Nikome, ma u kom delu grada živeo, nije prijatno zbog svega ovoga, svi se mi bojimo šta će se dalje dešavati.

Smatram da se učinilo sve da situacija ne izmakne kontroli i da život teče ustaljenim ritmom.

A šta će dalje biti ne zavisi od gradonačelnika i njegovih saradnika.
stormwatch [pre 1613 dana i 2 časa] Odgovori
Mene vise interesuje, da li su pronadjene one 4 kokoske?
!? [pre 1608 dana i 10 časova] Odgovori
"koji samo žele da PRODJU Madjarsku na putu ka Nemačkoj ili nekoj drugoj zapadnoj zemlji"
Znači. ako želim da odem u Francusku, slobodno mogu u Mađarsku, Austriju i Nemačku da uđem preko zelenog pojasa bez registracije jer ŽELIM SAMO DA PROĐEM???
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.