• Pregleda: 3422

Loš trotoar i automobili preko pešačke staze u Ulici Park Ferenca Rajhla

Pozdrav

Sa detetom i kolicima šetam gradom i hoćemo da prođemo kod Železničke stanice i pošte koja se tamo nalazi je nemoguće - trotoar je za izvrnuti kolica, ali nemaš prostora ni da zaobiđeš jer su auta tako parkirana da jedva možeš možda da prođeš...

3
MHZ [pre 93 dana i 20 časova] Odgovori
Na toj strani treba da ukinu parking. Korenje od drveca je vec godinama podigla stazu, posle kise pogotovo jeseni je grozno peske proci.
goki [pre 93 dana i 17 časova] Odgovori
Stazom je gotovo nemoguće proći i kad nema parkiranih kola. Korenje drveća je podiglo stazu, oštetilo je i sad se čeka da prođe desetak godina da se odgovorni ljudi dogovore oko toga čija je nadležnost. Nešto slično kao što smo čekali na pešački prelaz ispred železničke stanice. Inače, tamo svako parkira jer je besplatni parking, navodno za železničare a čini mi se da tamo ima najmanje kola železničkih radnika.
@uzjebana [pre 92 dana i 10 časova] Odgovori
Tamo je prosto nemoguce proci sa decijim kolicima sto od rupa u betonu, sto od bahato parkiranih automobila. Naravno koga to briga?! Niko to ne kontrolise, bitno da je parking placen. U celom gradu postoje mozda dva mesta gde mogu mame sa decijim kolicima ili invalidi da udju. Cak i tamo gde ima kosog prilaza, kosi prilaz sluzi samo da zadovolji formu da neko ne bi bio kaznjen-funkcionalnost nula. Al dobro... Zasto bi neko vodio racuna o mama sa bebama i o invalidima...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.