• Pregleda: 4972

Ležeći policajac u ulici Dimitrija Tucovića

Nedavno su nadležni postavili ležeće policajce na par mesta u centru grada, između ostalog i na početak Dimitrije Tucovića. Posle par dana neko je odneo ležeći policajac, a rupa na mestu istog je ostala.. Molim nadležne da poprave asfalt ili da urade nešto, mislim da stvarno nije u redu da stoji ovako.

7
Ona [pre 231 dan i 15 časova] Odgovori
Slažem se sa pištaljkom, ali to nije ležeći policajac već sredstvo za usporavanje saobraćaja. Od mene plus za pištaljku.
Gradjanin [pre 230 dana i 23 časa] Odgovori
Ulice u gradu su katastrofalne, pune su rupa, kojekakvih ulegnuca i propalih sahti. Gde god da popravljaju asfalt, nista do kraja ne zavrse, vec samo jos vise izrovare i onda to mesecima stoji dok ponovo ne stave novi asfalt (ako ga uopste i stave). Nikad gore stanje nije bilo. Ne znam samo kako onima koji su za to nadlezni to ne smeta ili oni svi koji se bavi odrzavanjem puteva i ulica u nasem gradu idu peske pa ih bas briga da li ce neko ostati bez tocka..rasulo
Trovach [pre 228 dana i 20 časova]
Ne znam da li sam vam vec rekao, ali nikada nismo imali goru gradsku vlast.
ČINJENICA [pre 228 dana i 19 časova]
"Gde god da popravljaju...nista do kraja ne zavrse", svaka ti k'a Njegoševa. A da lokalni ne(i)mari zaista rade ofrlje, primer je i skoro krpljenje udarnih rupa na biciklističkim stazama. Dok su pojedini "kostolomci", kao preko puta "Patrije", prodavnice "Volana"... sanirani sa lopatom - dve asfalta, predator žive sile i becigli, na "mrtvoj straži" pored Žute kuće. i dalje čeka prvu žrtvu. Eheeej, 'alo, ima li koga?
C [pre 228 dana i 12 časova]
Ja sam jednom velikom video sledeće: kombi se vozi, skreće ulevo, zadnji desni točak upada u rupu na putu i nastavlja da se kreće pravo bez kombija, nakon par trenutaka udara u zid.
Dok kombi onako još skreće, sav nagnut na stranu, baca varnice za sobom.
Pajo [pre 221 dan i 17 časova]
Naj lakse je staviti malo tucanika i peska pa malo asvata na njega ! A ne otkloniti neizpravnost! Primer Metohiska ulica! Kod svakog slivnika ulegnuce! Razlog slivnik nije povezan sa odvodom !Zaboravili povezati jer su zurili da zavrse u rekordnom roku! Nije gotovo sefe nema veze zatrpajte nece se videti narednih 5 godina! E sada voda isprala pesak i ulegnuce nastalo! Umesto da se poveze ispravi greska i nemar Zutih sadasnji sipali pesak i prevukli asvalt!
PSIHOLOSKINJA [pre 228 dana i 18 časova] Odgovori
Opasni momci vole u ovoj ulici da pritisnu gas nebi li impresionirali pripadnice lepšeg pola.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.