• Pregleda: 6797

Ležeći policajac - nema svrhu!

Koja je svrha ležećeg policajca u ulici Uskočka u mesnoj zajednici Peščara ? On se konstantno zaobilazi jer je to omogućeno iako je postavljen ispred zabavišta i u ulici koja je vrlo prometna.

Molim nadlezne da produže postojećeg ležećeg policajca ili da ga uklone pošto on trenutno ne služi ničemu, a predstavlja i opasnost po našu decu koja se kreću trotoarom. 

5
Петар [pre 24 dana i 4 časa] Odgovori
Није проблем успоривач саобраћаја, него људи. Успоривач се поставља на коловоз, а не на тротоар. Ово је могуће решити само постављањем ограде између коловоза и тротоара. Никакво продужавање није могуће. Наравно, далеко лепше би било да порадимо на саобраћајној култури.
Adrijana [pre 23 dana i 18 časova] Odgovori
Svaka čast za pištaljku, svaka reč je na mestu.
Vozači (čast izuzecima) prolaze pored ležećeg bez pardona. A tačno na tom mestu gde ga zaobilaze je kapija vrtića! Tamo ideno u vrtić i videla sam vec svašta..
Svako dete uglavnom drži roditelja za ruku ali dovoljan je trenutak za tragediju.
Nešto bi trebalo da se uradi tamo.
Aleksej Jovanović [pre 22 dana i 15 časova]
Ne razumem zasto lomiti kola ako se ne mora, pogotovo kad nema u potpunosti nikoga..
mitro [pre 5 dana i 22 časa]
@Aleksej

Auto se ne lomi kada se prelazi preko lezeceg, zato valjda postoje amortizeri. Lome se samo kada se preko lezeceg prodje sa velikom brzinom. Smislili su to ljudi mnogo pametniji, nemas brige ;)
Sloba [pre 7 dana i 23 časa] Odgovori
A gde je tu obavestenje da je zona škole...pa ne postoji ni znak u Uskočkoj
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.