Komentara: 1
Pregleda: 493

Kvalitet vode na Kelebiji

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
15. jul 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

15.07.2020. - Pištaljka #9798 je zatvorena uz sledeći komentar:

Prenosimo odgovor JKP "Vodovod i kanalizacija" Subotica":

Naše preduzeće, u skladu sa planskim aktivnostima, vrši sezonska ispiranja vodovodne mreže prigradskih naselja, dva puta godišnje (prolećni i jesenji period). Stalnu kontrolu kvaliteta vode vrši Zavod za javno zdravlje Subotica, kao ovlaštena ustanova, a takođe i naša interna laboratorija za ispitivanje kvaliteta vode i trenutno ne postoje neispravnosti uzoraka.

Pošto se snabdevanje naselja Kelebija, kao i većine prigradskih naselja, vrši neprerađenom vodom, odnosno ne postoji tehnološki tretman vode (izuzev dezinfekcije), češće su primedbe potrošača na kvalitet vode u smislu obojenja i mirisa, što je posledica prisustva većih vrednosti gvožđa.

Iz ovog razloga, ukoliko korisnici imaju primedbe na kvalitet vode, neophodno je da pozovu našu dispečersku službu na telefonski broj 024/55-77-11, kako bi naše ekipe izvršile interventno ispiranje dela vodovodne mreže, odnosno lokacije za koju potrošač ima reklamaciju.

Takođe, svi objekti vodosnabdevanja podležu i kontroli Ministarstva zdravlja Republike Srbije - Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo - Odeljenje sanitarne inspekcije u Subotici.

Tekst pištaljke:

Kad god smo nazvali vodovod dobili smo isti odgovor.

"Voda na Kelebiji se kontroliše svakog dana i voda je bakteriološki ispravna i moze se koristiti za piće"

Iskreno!... pokušavali smo da poverujemo u to.

Možda boja vara?
Možda miris odnosno smrad vara?
Mozda ukus vara?

Odnosno jedino kada nam račun za vodu stigne poverujemo u to da nam kroz česmu teče stvarno dragocena tečnost.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.