Komentara: 5
Pregleda: 3514

Krava i kokoške u centru grada

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
29. septembar 2011.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

29.09.2011. - Pištaljka #375 je zatvorena uz sledeći komentar:

Vlasnik ili držalac kunića, živine, kopitara i papkara na području naseljenog mesta Subotica i Palić koji svoj objekat porodičnog stanovanja sa dvorištem ima u urbanističkoj zoni koja je označena kao Urbanistička zona 1 - <>, Urbanistička zona 2 - <>, Urbanistička zona 3 - <>, Urbanistička zona 4 - <> i Urbanistička zona 5 - <>, dužan je da držanje ovih domaćih životinja uskladi sa odredbama ove Odluke o uslovima za držanje i zaštitu domaćih i egzotičnih životinja na teritoriji Grada Subotice u roku od šest meseci od dana stupanja Odluke na snagu. Odluku je donela Skupština grada Subotice, na 25. sednici održanoj dana 16.06.2011.godine, a u Službenom listu Grada Subotice je objavljena 16. juna 2011. godine. Sa detaljima Odluke se možete upoznati na sledećem linku: http://www.subotica.rs/pdf/sluzbeni_list/2011/sl_2011_33_sr.pdf

Tekst pištaljke:

Videvši da se rešio slučaj vezan za gajenje živine u ulici Ante Parčetića, apelujem na nadležne da se pozabave i našim slučajem. U ulici Nikole Kujundžića broj 6, u krugu zgrada, nalazi se malo dvorište koje se granici sa jednom privatnom kućom. U tom dvorištu komšija drzi krave i kokoske. Pored mukanja i kukurikanja veliki problem je nesnosan smrad i muve. Molim za pomoć.
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.