Komentara: 3
Pregleda: 651

Košenje trave u Petrinjskoj ulici

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
29. jul 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

07.08.2020. - Pištaljka #9868 je zatvorena uz sledeći komentar:

Prema usvojenom Programu održavanja javnih zelenih površina na teritoriji Grada Subotice trava u Petrinjskoj ulici se kosi šest puta godišnje. Do sada je JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica pomenutu ulicu pokosilo četiri puta.

Tekst pištaljke:

Danas, 29. jula, posle vise od dva meseca košena je trava sa leve strane Petrinjske ulice. Ista je košena sa desne pre mesec dana, čisto da napomenem, a leva nije ni pipnuta.

Radnici su kosili sa trimerima i malim traktorom kosačicom. Oko 11 časova stigli su do  zadnjih 10m ulice gde je usledila pauza... Zatim su skrenuli u Ulicu Ferenca Čakija gde su opet samo levu stranu kosili.... od tada sledi pauza do pola 2 i isti se kupe i odlaze, a onih zadnjih 10 m ulice ostaje nepokošeno....

Sada nek mi neko objasni ko je ovde lud? Zar nije logično da se ulica završi do kraja, pogotovo kada je ostalo samo 10 metara?

Inače, posle 2 meseca nekošenja trave ovaj kraj je postao leglo komaraca i krpelja.... Više zaista nemam šta da dodam osim da nam trebaju izbori svaki mesec dana da bi nam očigledno samo u tom slučaju sve funkcionisalo kako treba....

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.