Komentara: 4
Pregleda: 1148

Košenje trave na Prozivci (Nade Dimić, Lovre Bračuljevića)

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Javna higijena (kante za smeće, kontejneri, održavanje ulica, košenje zelenih površina)
03. avgust 2020.
Postavi pištaljku!

Tekst pištaljke:

Video sam da su ljudi i iz drugih delova grada pisali o ovom problemu kao što smo i mi primetili ovde na Prozivci, a to je košenje trave. 

Samo za park im je trebalo nekoliko nedelja da ga pokose celog, radili su u delovima i kao da se svaki dan ili svaki drugi pomere po 5 metara, ne znam kako drugačije to objasniti, nisam ih nadgledao samo vidim po rezultatima svaki dan kad prolazim.

Park su nekako i završili, a sve ostale ulice i zelene površine izgledaju ovako kao na ove 3 fotografije, mogao sam da idem okolo i da napravim 50 fotografija i bile bi iste, tako da ću ostaviti samo ove 3, dovoljno je da se zaključi o čemu je reč ovde.

Prema tome, pitanje za nadležne, kojim danom kose travu, u kojim vremenskim intervalima od jednog košenja do drugog i kako to funkcioniše, šta se dešava u poslednje vreme? I pre je znalo da se čeka da trava izraste do kolena pa da se kosi tek onda, a sad pogotovo u poslednjih par nedelja, meseci...

Ove fotografije su u Nade Dimić i treća u Lovre Bračuljević uz trotoar, ima dosta trave duž cele Nade Dimić i na raskrsnici N. D. i Lovre Bračuljević posebno, koja je previsoka već.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.