Komentara: 0
Pregleda: 742

Kontejner za kabasti otpad na Radijalcu (ulica Petra Lekovića)

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Javna higijena (kante za smeće, kontejneri, održavanje ulica, košenje zelenih površina)
11. oktobar 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

14.10.2020. - Pištaljka #10216 je zatvorena uz sledeći komentar:

JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica veliki kontejner zapremine V=5 m3 periodično( vikendom) postavlja na lokaciji Petra Lekovića 2, kako bi građanima pružili dodatnu mogućnost odlaganja otpada. Pošto su oko malih kontejnera V=1,1 m3 u trenutku postavljanja bila parkirana vozila, bili smo prinuđeni da ovaj veliki kontejner privremeno postavimo na zelenu površinu, a ne uz male kontejnere.

Inače, svi ovi kontejneri, po pravilu, ne bi ni trebali da budu na javnoj površini, već u zatvorenom ili ograđenom prostoru unutar zgrada ili uz zgrade, pošto su i namenjeni stanarima okolnih zgrada. Tako bismo izbegli ružne slike pretrpanih kontejnera na ovoj lokaciji.

Tekst pištaljke:

Pitanje za Čistoću i zelenilo: Da li je kontejneru mesto na zelenoj povrsini uz zgradu ili recimo pored ostalih na putu gde se nalaze?

Pitanje za ko god da je stavio granje: Da li je realno da ste pretrpali obican kontejner granjem kad je iza njega jedan (nepropisno postavljen) xa kabasti otpad, kontam da bi mozda moglo i to granje.

SUgradjani, molim vas cuvajte nas grad i higijenu istog. Kontejneri se ne pretrpavaju, poklopac je posle koriscenja zatvori.

Lokacija: Ulica Petra Lekovića

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.