Komentara: 0
Pregleda: 1573

Kolovoz u Rajićevoj ulici

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
07. novembar 2011.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

07.11.2011. - Pištaljka #531 je zatvorena uz sledeći komentar:

Iz JP "Direkcija za izgradnju Grada Subotice" smo dobili informaciju da će konkretno ulegnuće na kolovozu biti asfaltirano prilikom obavljanja radova na asfaltiranju novog šetališta u MZ "Prozivka". Kabinet gradonačelnika

Tekst pištaljke:

Ne tako davno upozorio sam putem pištaljke na "sitnicu" koja se odnosi na kolovoz u RAJIĆEVOJ ulici ispred zgrade br. 30. Naime prilikom izgradnje te zgrade presecan je kolovoz celom širinom radi dovodjenja infrastrukture i naravno nakon toga popravljen ali zemlja se slegla i sada je tamo udubljenje koje smeta prilikom saobraćaja. I pored moga upozorenja i primedbi dosta gradjana koji tuda svakodnevno prolaze NIŠTA NIJE URADJENO na tome da se taj nedostatak otkloni, iako je dovoljno usput umesto obećanih novih ulica asfaltom popuniti kanal preko cele širine kolovoza. Očekujem da će nadležni reagovati na ovo ponovljeno upozorenje. Unapred zahvaljujemo u ime grupe gradjana.
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.