Komentara: 24
Pregleda: 39722

Ko štiti nas, a ko štiti migrante?

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
09. januar 2017.
Postavi pištaljku!

Tekst pištaljke:

Poštovanje!

Vlasnici smo kuće koje smo sa postenim i teškim radom zaradili u Graničarskoj ulici na Kelebiji. Kuću smo sredili po našem ukusu i mnogo u nju uložili - ostali su samo sitni detalji i da se na proleće preselimo sretno u istu. Tj. to nam je bio plan!

U međuvremenu su Azilanti u više navrata obijali kuću - ulazili u nju i uništavali je. Svaki put smo zvali policiju kojoj polako već idemo i na živce sa prijavama. Kada pozovemo graničnu policiju dobijamo odgovor da oni nisu zaduženi za to i da zovemo 192, a kada se nazove 192 oni nam odgovore da zovemo Hrastovaču, a u Hrastovači nam kazu da zovemo grančcnu policiju i tako u krug. Istina da uvek neko izađe, ali teške volje. Dežurni javni tužilac naravno ne želi da izlazi jer iako je upoznat samo preko telefona on smatra da Azilanti negde moraju da prespavaju i da nema osnove....

Pitamo se samo kome da se obratimo? Sve što smo godinama stvarali sad nam je neko uništio onako usput posto su se samo iživljavali nad tuđom imovinom. Mi više nemamo ni živaca niti finansija da popravljamo uništeno. Voleli bi samo da ima neko da i nas građane Srbije koji pošteno radimo i plaćamo porez ima neko da zaštiti kao što se štite i oni koji nam godinama uništavaju ono sto smo stekli.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.