Komentara: 7
Pregleda: 4181

Kamera u pansionskoj sobi

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
17. oktobar 2011.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

17.10.2011. - Pištaljka #445 je zatvorena uz sledeći komentar:

Pošto se, ukoliko je u sobi zaista postavljena kamera, radi o krivičnom delu, potrebno je podneti krivičnu prijavu Policijskoj upravi ili nadležnom tužilaštvu. Ukoliko se u tom postupku dokaže da je načinjeno krivično delo možete podneti zahtev za naknadu štete. Kabinet gradonačelnika

Tekst pištaljke:

Htela bih da kritikujem i da upozorim da se u jednom subotičkom pansionu blizu Pionira izdaju sobe u kojima, ako budete goli, ako se tuširate ili bilo šta drugo radite, biti najverovatnije snimani jer je ugrađena kamera na samom plafonu sobe... Naime sinoć oko 22h smo moj partner i ja poželeli da prespavamo noć zajedno i čovek koji je na recepciji reko nam je da u sobi nema svetla i da ima samo u kupatilu na šta smo mi pristali da platimo sobu, međutim posle neka 3-4 sata , zagledavši se u plafon sobe primetila sam jednu crnu kameru tačno iznad kreveta ....pitam se šta raditi ako taj snimak negde se zloupotrebi da li je moguće da je dozvoljeno imati kameru u sobi koja je namenjena za goste? Ajde razumem kameru u hodniku ali ovo ne ... da li tužiti pitam se da li bi se isplatilo?
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.