Komentara: 5
Pregleda: 1531

Kada će gradska vodovod i kanalizacija u Tetovskoj ulici na Makovoj sedmici?

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Održavanje vodovodne i kanalizacione mreže (čišćenje slivnika)
31. oktobar 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

01.12.2020. - Pištaljka #10270 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor JKP “Vodovod i kanalizacija”:

Poštovani,

Za realizaciju vodovodne mreže u Tetovskoj ulici 2008. godine pokrenuta je izrada projektno-tehničke dokumentacije. Ista je zaustavljena zbog nerešenih urbanističkih imovinsko-pravnih odnosa.

JKP „Vodovod i kanalizacija” Subotica trenutno nije u takvom finansijskom stanju da iz sopstvenih sredstava u svom srednjoročnom planu (2021.-2023. godine) predvidi realizaciju razvojnih investicionih projekata.

Tekst pištaljke:

Poštovani,

Zanima me zbog čega je konkretno Tetovska ulica na Makovoj sedmici preskočena, zaobiđena, prilikom priključivanja na vodovodnu mrežu? 

Stanovnici te ulice imaju utisak da se gradska voda na Makovoj sedmici uvodi selektivno, odnosno po intervenciji određenih građana koji žive u određenim ulicama a imaju uticaja u gradskoj opštini.

Tražimo i insistiramo da se pitanje gradske vode, a po mogućnosti i kanalizacije, u Tetovskoj ulici, pod hitno reši jer stanovnici ne mogu više da se truju bunarskom vodom koja je očajna. Sramota za 21. vek da ne možemo da imamo barem običnu vodu za piće.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.