Komentara: 8
Pregleda: 1127

Kada će fontane da se "odzime"?

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Uređenje javnih okupljališta (dečja igrališta, parkovi, klupe)
20. april 2021.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

22.04.2021. - Pištaljka #10841 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor Sekretarijata za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj:

Niže temperature u odnosu na višegodišnji prosek uzrokovale su da se česme i fontane ove godine stavljaju u rad nešto kasnije nego što je uobičajeno. U toku ove nedelje je započet rad na njihovom odzimljavanju.

Do sada je puštena u rad nova fontana na Trgu slobode, a planirano je da se sve fontane i javne česme na teritoriji Grada stave u rad do petka, 30. aprila.

Tekst pištaljke:

Za koji dan ulazimo u mesec maj, naše dve fontane u centru grada još uvek spavaju zimski san. Hajde gospodo, jeste li zaboravili da skinete najlone i pustite mlazove? Fontane su radile u novembru, šta se sada čeka? Minusa smo se odavno rešili, ljudi će se svakako okupljati, radila fontana ili ne. Osim ako se ne štedi struja? Ako je tako, onda bi bilo pošteno da se izađe pred građane i kažete da ste odgovorni i racionalno koristite novac iz budžeta u ovo krizno doba.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.