Komentara: 13
Pregleda: 4824

Isprekidana linija kod glavne autobuske?

Građevinarstvo i putna infrastruktura (Izgradnja, renoviranje, ...)
08. septembar 2019.

"Ukinuta" je isprekidana linija kod glavne autobuske. Auti koji (Senćanskim putem) dolaze iz pravca centra grada prema Pioniru više ne mogu da naprave polukružno okretanje kod glavne autobuske.

Stanari koji žive u zgradi preko puta autobuske više ne mogu, tokom izlaska sa parkinga, da idu levo ka centru grada nego su primorani da idu pola kilometra desno da bi se okrenuli u pravcu ka centru grada.

Pre par meseci je bio sitan udes gde je jedan auto (koji se kretao iz pravca centra grada ka Pioniru) od pozadi malo kvrcnuo drugi auto (sa prikolicom) koji je iz desne trake (zbog prikolice) radio polukružno kretanje kako bi se okrenuo ka centru grada.

Imam utisak da se linije i znakovi na putevima menjaju nakon što se desi neki udes. Nije pravedno da zbog jednog skroz sitnog udesa (i nepažnje jednog vozača) kod glavne autobuske bude ukinuta isprekidana linija..

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.