Komentara: 3
Pregleda: 2533

Iskoristimo rovarenje za proširenje parkinga na Prozivki

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
04. oktobar 2011.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

04.10.2011. - Pištaljka #393 je zatvorena uz sledeći komentar:

Na Prozivki su, u skladu sa Planom detaljne regulacije za ovaj deo Mesne zajednice, trenutno u procesu izgradnje 42 nova parking mesta koja se nalaze u takozvanom "Bloku 12" (blok stambenih zgrada između ulica Blaška Rajića, Jo Lajoša, Prvomajska i Nade Dimić). U planu je i proširenje postojećeg teretnog terminala na Prozivki, u Pazinskoj ulici,na prostoru pored Autodepoa. Na površini 2,17 hektara počeće izgradnja terminala za kamione, pa je predviđeno da se izgradi 60 parking mesta za teretna vozila. Osim toga, građanima Prozivke će se omogućiti i parkiranje putničkih vozila na pomenutom prostoru i to izgradnjom novih 50 parking mesta koja će u sistem naplate ući kupovinom mesečnih pretplatnih karata po vrlo povoljnim cenama ili kupovinom dnevnih karata za parkiranje. Na pomenutoj lokaciji sva vozila će biti pod nadzorom čuvara.

Tekst pištaljke:

Na Prozivki se već danima rovari (vidi sliku) ... Zašto da se ne iskoristi prilika i ne prošire parking mesta na Prozivki kada smo, kao stanari, zaista svakodnevno u nedoumici gde da se parkiramo....Praksa je, da i više puta nedeljno pauk odnosi automobile, a ljudi stvarno nemaju alternativu...U Bajnatskoj ulici jedna zgrada ima 74 stana a parking koriste dve zgrade...Pa vi vidite :) ... Zar nije bolje da se igra u interesu svih nas i iskoristi data zelena površina (čitaj: suva zemlja koja travku videla nije godinama) da nam svima bude lakše a ne da strepimo od kazni !?
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.