• Pregleda: 6599

Igralište kod Maxija - upozorenje

Dete mi je raseklo ruku na igralištu kod Maxija, onom za veći uzrast, na šaraf koji je deo plastičnog spoja za merdevine ispletene od kanapa. Nakon toga sam više puta bila na igralištu i videla da opasnost nije uklonjena. Odlučila sam se da nazovem komunalnu policiju i kažem im za to. Prošlo je dve nedelje, šaraf/ekser i dalje preti da povredi. SRAMOTA ZA KOMUNALNU POLICIJU I OVAJ GRAD! Verujem da će ova pištaljka uroditi plodom, kad poziv komunalnoj policiji nije.

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #6962 je zatvorena uz sledeći komentar...

Izlaskom na lice mesta, ustanovljeno je da je navedeni problem rešen.

7
lalo [pre 400 dana i 20 časova] Odgovori
ja bih jos dodao da je sramota za grad, gradsku upravu i javna preduzeca da je to, a posebno ono igrlaliste za manju decu pored toliko prljavo da izgleda kao da su na deponiji, a jos oni kontejneri pored pa i smrdi kao na deponiji, zar je moguce da se to ne moze pocistiti i dezinfikovati barem dva puta mesecno?
S [pre 398 dana i 19 časova] Odgovori
I da se ti ogavni kontejneri sto bazde u sred centra ukopaju
beli [pre 397 dana i 21 čas]
I da neko objasni crnoj ekipi koja obozava klupe izmedju 2 igralista, da nije u redu urlati, bacati smece i vrsiti nuzdu na javnom mestu. Vise puta sam ih vidjao kako opusteno pisaju 15ak m od igralista. Komunalna, naravno, seta gradom...
Bojana [pre 397 dana i 19 časova] Odgovori
Mom detetu se isto desilo pre par meseci na istoj toj mrezi. Pitala sam Cistocu i Zelenilo ko je zaduzen za igraliste pa su mi rekli da nazovem komunalnu. Komunalna je dosla za 5 min i izvukla sarafe da se ne bi neko drugo dete povredilo. Tako da kad primetite da nesto nije bezbedno nazovite njih pa nek resavaju. Da bar rade nesto korisno :)
Nikola [pre 396 dana i 17 časova] Odgovori
Trebaju deca malo da se čeliče
Clown [pre 392 dana i 23 časa] Odgovori
Cini mi se da rukovodstvo grada nema decu... Oni su moderni,redovni su na gay paradama
Biljana Janković [pre 392 dana i 11 časova] Odgovori
Danima ičšupana klackalica pas sa oprugom leži na zemlji i opet treba pisati pištaljku da bi se to rešilo...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.