Komentara: 8
Pregleda: 2670

I tako prođe ta biciklistička trka... (Radijalac)

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
07. septembar 2011.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

07.09.2011. - Pištaljka #290 je zatvorena uz sledeći komentar:

U okviru ove "Pištaljke!", skrenuta je pažnja javnosti za problem nastao ukanjanjem ležećih policajaca sa područja "Radijalca" i zaostalim mobilnim toaletima, nakon održavanja biciklističke trke. U saradnji sa Kabinetom gradonačelnika, dobili smo potvrdu da su ležeći policajci morali biti uklonjeni zbog potreba održavanja biciklističke trke, a iz istog tog razloga su postavljeni i mobilni toaleti. U nastavku teksta prilažemo i fotografije, kao potvrdu da su navedeni (i putem Pištaljke! prijavljeni) problemi rešeni, odnosno postupak vraćanja na prvobitno stanje ubrzan. U toku prethodnog vikenda radovi na postavljanju (vraćanju) ležećih policajaca na "Radijalcu" su završeni, a mobilni toaleti odnešeni sa lokacije na kojoj su se nalazili.

Tekst pištaljke:

Pisao sam pre nekih nedelju dana kako sam primetio više mobilnih toaleta na Radijalcu na šta sam dobio objašnjenje da su postavljeni zbog potreba biciklističke trke u nedelju (04.09.) što je bio prihvatljiv razlog... međutim, prođe nedelja, kada pogledaš sada Radaijalac, trka kao da još uvek traje, samo ima manje biciklista i policije... ostale su oznake na putevima, ostale su iskidane trake na znakovima i banderama, nema ležećih policajaca - valjda su dobili godišnji, ostali su toaleti - zaboravljeni od onih koji su ih montirali a opet rado korišćeni i nerado održavani... Danas je sreda, evo prolazi i ona, 3 dana posle trke... svaki dan prođem tim putem, život teče dalje, ono što je ostalo iza trke ostaje još uvek + smrad mokraće učestaliji je oko ovih toaleta... koristi se, ako, ako... ali valjalo bi ga i održavati, nema smisla ovako... Molio bih ko god da je nadležan da se pobrine da se Radijalac vrati u stanje od pre nekih 10 dana... mislim da ne tražim mnogo...
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.