Komentara: 2
Pregleda: 1957

Gužva na ledu u školici klizanja

Ostalo / Bezbednost građana
07. januar 2021.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

14.01.2021. - Pištaljka #10472 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor Nataše Aleksić, člana Gradskog veća zadužena za oblast sporta i omladine:

I:spod objavljene pištaljke ima odgovor predstavnika škole koji su obećali da će već danas obratiti pažnju i da se ovakva situacija neće ponoviti.

 

* * * * * ŠKOLA KLIZANJA * * * * *

Najpre hvala na komentaru/pištaljci, u potpunosti je na mestu.

Rešenje ovog "problema" je ipak malo kompleksnije, jer ukljucuje brojne različite faktore, ali ćemo već od sutra pokušati da popravimo situaciju.

Najpre, nadamo se da će većina roditelje (baka i deka) pročitati ove redove, i da će samim time uskladiti svoj boravak na klizalištu na adekvatan način.

Inače je ovo nešto što se rešava "u hodu", različiti ljudi i deca na drugačije načine reaguju na neke savete, sve sa izgovorom i mišlju da dodatno "brinu" ili "vole" svoje dete.

Činjenica je da većini dece treba takva jedna podrška (istina samo 1 pratioca) na samom početku ovakvog jednog kursa, i to 1-2 ili maksimum 3 dana (u zavisnosti od uzrasta i motoričkih sposobnosti deteta), a da neki to "zloupotrebljavaju"!

Daćemo sve od sebe da u najbližoj budućnosti "popravimo" situaciju na ledu po ovom "osnovu" i da ćemo svi zajedno doprineti da sva deca što brže i uspešnije savladaju osnove klizanja i ceo život uživaju u njemu!

* * * * * ŠKOLA KLIZANJA * * * * *

Tekst pištaljke:

Dete mi je krenulo u školu klizanja, jako voli da ide i podržavamo upotpunosti njihov rad. Moja velika zamerka je na organizaciju rada. Zašto se dozvoljava da za jedno dete na ledu borave oba roditelja a često i babe i dede sa njima. Šta je sa pravilom jedno dete - jedna odrasla osoba? Stvara se ogromna gužva na ledu, potpuni haos, niti čuju, niti vide trenere i deca nemaju prostora za klizanje, a da ne govorim o nepoštovanju epidemioloških mera, koje su još uvek na snazi.

Molim nadležne da organizuju rad tako da na ledu bude uz jedno dete prisutna samo jedna odrasla osoba, da ne bi na prijavu morala da reaguje inspekcija. Urazumite se, za bolje dece i klizališta! 

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.