Komentara: 0
Pregleda: 1380

Groblje u Aleksandrovu

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
21. maj 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

21.05.2020. - Pištaljka #9639 je zatvorena uz sledeći komentar:

Poštovani, JKP Pogrebno je završilo treće košenje trave u groblju Aleksandrovo, te nakon toga uredilo saobraćajnice u groblju. Smeće se prikuplja jednom nedeljno, u skladu sa gradskom Odlukom. Osvetljenje je nedavno postavljeno na veći objekat da osvetljava manji u kome se čuva alat JKP Pogrebno. Pretpostavljamo da dodatno osvetljenje usmereno isključivo na objekat unutar groblja, nije smetnja bilo kome, obzirom da Adačka ulica ima ispravno javno, ulično osvetljenje, te je svakako i sama osvetljena. U prilogu: fotografije groblja Aleksandrovo S poštovanjem, JKP “Pogrebno”

Tekst pištaljke:

Molimo nadležne u pogrebnom da obrate pažnju na groblje u Aleksandrovu jer je trava do kolena i prljavo neuredno.Takođe postavljeni reflektori koji su montirani da osvetle groblje čuvaju spavaće sobe u ulici jer su tako postavljeni.Molimo vas da intervenišete na navedene primedbe otkloniti.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.