Komentara: 6
Pregleda: 1652

Granje na parkingu u ulici Vladimira Nazora

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Javna higijena (kante za smeće, kontejneri, održavanje ulica, košenje zelenih površina)
27. jul 2021.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

19.08.2021. - Pištaljka #11271 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica:

JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica, odnosno RJ „ Zelenilo“ je za mesece avgust i septembar 2021. godine planirala orezivanje donjih grana i izdanaka na javnim zelenim površinama užeg i šireg centra grada Subotice.

19.8.2021. - dopuna odgovora:

"Radna jedinica Zelenilo" je izvršila orezivanje donjih grana koje su ometale prolaz u ulici Vladimira Nazora. U prilogu Vam dostavljamo fotografiju koja ilustruje urađeni posao."

Tekst pištaljke:

Mislim da bi bio red da neko ovo resi. Malo veci auto ili kombi kada prodje grebe krov, a ispod ne moze ni da se parkira redovno. Prosto mi je neverovatno da niko iz JKP parkinga nije konstatovao ovo kao problem vec dva meseca. Iako ovo nije u nadleznosti JKP parkinga pa valjda mogu dva javna preduzeca da kominiciraju i obavestavaju jedno drugo!

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.