• Pregleda: 2236

Gradska elektro mreža - dotrajalost

Usled dotrajalosti i uticaja niskih temperatura sa bandera otpadaju porcelanski kućišta za osigurač, što može izazvati opasne povrede za prolaznike kao i oštećenja parkiranih vozila. Trenutno zapaženo u ulici Gustava Tonča. 

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #9208 je zatvorena uz sledeći komentar...

Poštovani,


Dana 27.01.2020.godine ekipe ED Subotica su izašle na NN liniju u ul. Gustava Tonča, pregledale celu ovu liniju, izvršila zamenu oštećenih (napuknutih) izolatora N-95 na tri stubna mesta.Takođe na četiri mesta su skinuti napuknuti OSM osigurači koji nisu bili u funkciji, a mogli su da se odlome od nosača. Svi zamenjeni izolatori, kao i oni koji su zatečeni na zemlji pored stubova su pokupljeni i predate u otpad ED Subotica.
U prilogu Vam šaljemo i slike napravljene za vreme izvođenja radova.

S poštovanjem,

Elektrodistribucija Subotica

3
Ok [pre 24 dana i 2 časa] Odgovori
619 300 pa prijavite
Pedja [pre 21 dan i 5 časova] Odgovori
Pa ko ce ici da ih menja,kada njih 90% je stranacki tu dobilo posao,boje se visine nisu se popeli na nista vislje od kuhinjske stolice,a pritome nema pojma oko toga posla jer ih to ne uce u botovskoj skoli za lizanje dupeta
Mico [pre 18 dana i 20 časova]
Opismeni se. Daleko si od istine. Subotičanine klasični nezadovoljni svojim životom.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.