Komentara: 9
Pregleda: 1985

Građani u ulicama Lasla Gala i Čede Žice čekaju 30 godina na asfalt

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Održavanje puteva (udarne rupe, oštećenja kolovoza, trotoara)
04. januar 2022.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

11.01.2022. - Pištaljka #11779 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje:

Uvidom u javno dostupne podatke na portalu geosrbija utvrđeno je da je u ulici Čede Žice sprovedena parcelacija, ali nisu rešeni imovinsko-pravni odnosi. U ulici Lasla Gala takođe nisu rešeni imovinsko-pravni odnosi.

Tekst pištaljke:

Građani MZ Peščara u ulicama Lasla Gala i Čede Žice već 30 godina čekaju da im ulice budu asfaltirane. Svaki put pred izbore aktuelna vlast samo izravna ulice i eventualno pospe tucanikom.

Većina dvorišta je već niža od ulice pa se voda usled veće kiše sliva stanovnicima u dvorišta( Da apsurd bude veći građani plaćaju odvodnjavanje a plivaju u dvorištima ).

Rupe na ulicama su ogromne i duboke , vozač koji ne poznaje ulicu veoma lako može da razbije pod auta ili odvali auspuh. Ništa bolja nije ni Koparska ulica ...iako su ulice od centra udaljene samo 3 km i imaju svu ostalu infrastrukturu ( telefon, vodovod, kanalizaciju, gas).

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.