• Pregleda: 19483

Dugo čekanje na rešenje za socijalnu pomoć

Nije mi jasno zbog cega se vise od mesec dana ceka na resenje za socijalnu pomoc? Ja sam predala papire u januaru, jos nisam dobila resenje, pa nisam ni na spisku za isplatu. Znam da ima nogo zahteva za socijalnu pomoc, ali zasto se ne obrade do isplate u sledecem mesecu? Svako ko predaje zahtev za socijalnu pomoc, sigurno mu je taj novac potreban.
17
Robika [pre 1425 dana i 10 časova] Odgovori
Stvarno nije u redu. Ja sam predao 15-tog januara ali dosadanipara ni r4esenja! Ao tome da ne pricamo da za popust za struju je potrebno resenje koje stokasinije dobijemo karsijemozemo da sredimo popust!!!
Vladimir [pre 413 dana i 4 časa]
Moram vam reci da u mom slucaju nije tako.resenja sam uvek dobijao brzo,pa sad i za trajnu sam cekao samo 30 dana,mesec dana.To nije uopste puno za tako vazno resenje!naravno ko zna da ce mu se odobiti trajna,kao u mom slucaju.Slazem se da ima i vasih primera...pozzz
marca [pre 1425 dana i 10 časova] Odgovori
Mogla si se zaposliti za to vreme a ne čekati socijalnu pomoć!!!
Sojic [pre 1425 dana i 6 časova] Odgovori
Nemoj samo da čekas na gotovo, idi radi nesto,zaposli se kada ti je taj novac toliko potreban.
Hiram [pre 1425 dana i 3 časa] Odgovori
Ne znam što vam kasni socijalna pomoć, nama su već skinuli sa plate. Polagano, bez žurbe, uživajte uz komp i internet.
tetka [pre 1424 dana i 7 časova] Odgovori
Socijalna pomoć - a imate računar i novac za internet, interesantno! Još ste i nestrpljivi.
TATKO [pre 592 dana i 18 časova]
TETKA,traži TATKA..
AlwaysUltra [pre 1422 dana i 23 časa] Odgovori
Ja sam cekao i po 2 meseca tako da toliko dugotrajno vreme cekanja na resenje uopste nije neuobicajeno. Mala uteha je ta da cete po pozitivnom resenju dobiti novac za prethodna 2 meseca (obzirom da se ''pomoc'' racuna od dana kada ste predali zahtev).
ja [pre 1422 dana i 6 časova] Odgovori
ovde ce vecina krepati dok ne dodje socijalna pomoc....a tek jednokratna....za mesec,dva,tri.... onaj ko trazi,njemu treba ODMAH, a ne kad zavrsi na ulici
forest gamp [pre 1420 dana i 10 časova] Odgovori
To je zbog toga sto su ovakva pitanje teza u Srbiji nego globalno svetsko zagrevanje.
ivant [pre 1420 dana i 9 časova] Odgovori
ovo je jstina
covek [pre 1419 dana i 13 časova] Odgovori
Ljudi, kakvi su ovo komentari, zena trazi socijalnu pomoc..Mozda je bolesna, starija pa je uputiti na adresu firme gde primaju takve.Cemu tolika ironija i cinizam..
Sibir [pre 1413 dana i 1 čas] Odgovori
Ja sam predala papire 28.10.2015.godine,teren je bio 04.01.2016.godine ,a resenje jos nisam dobila!Ima nas i koji cekamo vec peti mesec sve ukupno od podnosenja zahteva!
Sibir [pre 1413 dana i 1 čas] Odgovori
Pa vi koji pisete da smo se mogli vec zaposliti umesto da cekamo socijalnu,vi ste vase g..... sigurno dobro uvalili pa ne radite za 20-25.000 ili pruzite samo levu ili desnu ruku pa vam se da.Tako misle samo oni koji su lako dosli do novca.
SSS [pre 494 dana i 11 časova] Odgovori
da, ja sam korisnik socijalne pomoci iz besa. ostao sam bez posla u 53 godini iz besa. da, posedujem kompjuter, znam da koristim internet... svima onoma sto pisu u komentarima, "nadji posao" i slicno, zelim isto tako da dodju u moju situaciju, ostanu bez posla, i neka zive od astronomske socijalne pomoci. super je, verujte mi na rec!
(inace, samo recite da imate preko 50 godina i poslodavci se lome od toga da vam daju posao)
Milica [pre 216 dana i 12 časova] Odgovori
Dobar dan ja sam predala papire jos pre mesec dana da primam preko oca soc. pomoc jer sam trudnica danas sam bila da dam izjavu i papiri su još kod soc.radnice i rekla je da ce me zvati za resennje pa me zanima koliko teudnice ćekaju??
Boban [pre 9 dana i 8 časova] Odgovori
Ceka se dosta na socijalna primanja a ovi koi imaju dosta a nemaju dece znaju da kazu da trebamo da cekamo
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.