• Pregleda: 6001

Dudova šuma u vreme korone

Što se tiče Dudove šume i higijene i u vreme korone, stanje je na žalost i na sramotu uobičajeno.

Ako bi hteli nadležni da omoguće vodu na česmama za rekreativce i aktivne sportiste bilo bi odlično, da imamo gde da operemo ruke. Slavine su potisne, mislim da su sanitarno prihvatljive (?).  S obzirom da su zatvoreni sportski centri sve nas je više na otvorenim terenima.

8
Ljubomir }uki\' [pre 17 dana i 11 časova] Odgovori
Ne treba zaboraviti i dezinfekciju sprava za vežbanje.
Trčanje i brzo hodanje na trim stazi pomaže održavanju kondicije ali i zdravlja,
Primeti se da ljudi drže rastojanje na stazi, a sprave su inače takve da na njima može da se vežba pojedinačno. Ako se pusti voda, ponećemo sapune.
Doktor [pre 14 dana i 4 časa]
Ne treba zaboraviti da ne pipnete sprave!
Rale [pre 16 dana i 20 časova] Odgovori
Mi smo bolestan narod... Nemam reči, koja smo stoka
V [pre 14 dana i 21 čas] Odgovori
a da malo usporimo svi i ne idemo baš nekuda ako ne moramo. da probamo da ostanemo kući par nedelja da se ovo proba barem staviti pod kontrolu. što pre minimalizujemo kretanje, pridržavamo se onoga da što nam govore (o higijeni, distanci...) pre će nam se životi vratiti u normalu. hajde da ne budemo sebični. ipak ovo radimo zarad svih nas.
Doktor [pre 14 dana i 17 časova] Odgovori
OSTANI KUĆI BREEE.
Jesi me čuo ❓❓❓❓
S2 [pre 13 dana i 22 časa] Odgovori
Već je doneta uredba vlade kojom SE ZATVARAJU svi parkovi i igrališta na otvorenom dok traje vanredno stanje. Usput Vodovod, koji i održava pomenute česme takođe radi po vanrednom rasporedu što podrazumeva izlaske samo na najhitnije i neodložne poslove, što zbog manjeg broja raspoloživog ljudstva, što zbog očuvanja zdravlja svih nas. Zato će javne česme sačekati ukidanje vanrednog stanja. Ne izlazite bilo gde bez krajnje nužde!
jovan [pre 6 dana i 4 časa] Odgovori
nigde, podvlacim nigde u svetu nisu zabranili posecivanje supa, parkova i trim staza jer je to najbolji nacin jacanja imuniteta. Samo su u Crnoj Gori i Srbiji zabranili. U kafic smes, u sumu ne.
kojot [pre 6 dana i 22 minuta] Odgovori
Posecivanje ovakvih parkova nije dozvoljeno, ili sam ja mozda pogresno shvatio upozorenja nadleznih.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.